Zandstraat 103a   B- 8450 Bredene   T + 32 (0)59 33 21 21   E  FB
 

Logies

Na een lange dag fietsplezier kan je op de Zandpolder tot rust komen in een moderne verhuurcaravan, kampeerhuisje, een trekkershut of in de tent overnachten op onze kampeerweide. In ons verwarmd sanitair is er mogelijkheid tot het nemen van een douche. Kledij kan gewassen en gedroogd worden in de wasserette.

Stacaravan

Mogelijkheid tot huur van een moderne, vrolijke stacaravan type Louisiana, uitgerust voor 4 personen, met 2 slaapkamers, badkamer met douche, afzonderlijk WC, keukenhoek met microgolf en senseo, zithoek met tv, WIFI inbegrepen. 

Prijs :

 laagseizoen : €65/nacht met een minimum van 2 nachten

hoogseizoen :(juli & augustus)

                       €75/nacht met een minimum van 2 nachten

Kampeerhuisje

eenvoudig ingericht kampeerhuisje (30m²) met eigen sanitair uitgerust voor 4 personen bestaande uit een woonkamer met keukenblok, een kamer met dubbel bed en een kamer met stapelbed. Badcel met WC, lavabo en douche. De huisjes beschikken over een TV, koffiezet, microgolfoven en verwarming.  Per huisje betaal je  € 55(laagseizoen) of € 65 (hoogseizoen) per nacht, te huren met een minimum van 2 nachten. 

 

Plaats voor tent

Op zandpolder is een kleine kampeerweide voor kleine tentjes, om in alle rust te overnachten na uw fietstocht.  Fietsers kunnen altijd terecht op de kampeerweide voor een kort verblijf.  Per nacht betaal je voor een tentplaats met 2 personen  € 12 (laagseizoen) of € 16 (hoogseizoen). In de wasserette is er mogelijkheid om een electrische kookplaat en een microgolfoven te gebruiken.