Zandstraat 103a   B- 8450 Bredene   T + 32 (0)59 33 21 21   E  FB
 

Logies

Na een lange dag fietsplezier kan je op de Zandpolder tot rust komen in een kampeerhuisje, een trekkershut of in de tent overnachten op onze kampeerweide. In ons verwarmd sanitair is er mogelijkheid tot het nemen van een douche. Kledij kan gewassen en gedroogd worden in de wasserette.

Trekkershutten

De trekkershut is een initiatief van Stichting Trekkershutten Nederland. Elke hut beschikt over een tafel, stoelen, 4 bedden en een eenvoudige kookmogelijkheid. Dat biedt het grote voordeel dat je geen tent, slaapmatjes of een kookstel meer hoeft mee te zeulen. Bovendien is er verwarming aanwezig in de goed geïsoleerde hutten. Voor een slaapzak en een kussensloop moet je wel zelf zorgen. Per hut betaal je € 42 per nacht

Stacaravan

Nieuw dit jaar is de verhuur van een moderne, vrolijke stacaravan, eveneens uitgerust voor 4 personen.  

Prijs vanaf €60/nacht (laagseizoen) of €75/nacht (hoogseizoen), met een minimum van 2 nachten. Paasweekend, 1 mei weekend, Hemelvaartweekend, Pinksterweekend enkel mogelijk voor een volledig weekend!

Kampeerhuisjes

Nog minder bagage dan is er een eenvoudig ingericht kampeerhuisje (30m²) met eigen sanitair uitgerust voor 4 personen bestaande uit een living met keukenblok, een kamer met dubbel bed en een kamer met stapelbedden. Badcel met WC, lavabo en douche. De huisjes beschikken over een TV, koffiezet, microgolfoven en verwarming.  Per huisje betaal je  € 50 (laagseizoen) of € 60 (hoogseizoen) per nacht, te huren met een minimum van 2 nachten. Paasweekend, 1 mei weekend, Hemelvaartweekend, Pinksterweekend enkel mogelijk voor een volledig weekend!

Plaats voor tent

Op zandpolder is een kleine kampeerweide voor kleine tentjes, om in alle rust te overnachten na uw fietstocht.  Fietsers kunnen altijd terecht op de kampeerweide voor een kort verblijf.  Per nacht betaal je voor een tentplaats met 2 personen  € 12 (laagseizoen) of € 16 (hoogseizoen). In de wasserette is er mogelijkheid om een electrische kookplaat en een microgolfoven te gebruiken.